match

citat från fatso "dagens hetaste rykte måste väl ändå vara att firren kommer torska stor på onsdag i våran träningsmatch på hattrick."

206 personer hade letat sig till shome stadion trots hällande regn. 4-4-2 var den laguppställning shome valt för matchen. Startelva: Träger - Shehtanov, Hjørnevik, Håkansson, Kristoffersen - Holtener, Verze, Killbo, Tryggvesson - Frahm, Taaning.

firrens hade bestämt sig för ett 4-4-2-upplägg. Laguppställning: Bengtsson - Lindhsjö, Everhall, Åhér, Dahlskog - Pyrtek, Mathiasson, Granstål, Beckin - Josefsson, Swärdtorp.

Jan Swärdtorp löpte igenom i mitten och spelade sig fram till en chans som nästan gav firrens ledningen i den 2:e minuten, men Karl Träger satte stopp för det försöket. Jørgen Taaning hade det svårt på den blöta planen och vi såg inte mycket av hans vanligtvis härliga teknik. Anders Tryggvesson var mycket nära att ge shome ledningen i den 12:e matchminuten med en fyndig frisparksvariant. Mycket nära att ge hemmalaget ledningen var Hans Frahm i den 31:e minuten men skottet från en central position gick precis utanför. I halvtid var ställningen 0 - 0. shome hade mest boll under halvleken, 65 procent.

shome försökte ofta ta sig igenom i mitten men bollarna mot Sjur Hjørnevik fastnade oftast på gästernas innerbackar. Med 68 minuter spelade fick Anders M. Lindhsjö lämna planen efter en knäskada. In kom istället Charles Utterström. Genom att ta sig fram i mitten i den 71:e minuten lyckades Hans Frahm nästan att trycka in en boll förbi gästernas målvakt, men den vakne Håkan Bengtsson parerade och ställningen var fortfarande helt jämn. Hörnsparken från Anders Tryggvesson blev perfekt för Zanko Shehtanov när han mötte bollen i språnget och nickade in 1 - 0. Zanko Shehtanov i shome fick se sitt fina skott träffa ovankanten av ribban efter ett fint väggspel i mitten i den 76:e minuten. Efter 78 minuters spel kunde Anders Tryggvesson utöka ledningen för shome med 2 - 0 efter att ett anfall på högerkanten lett till det inlägg han så elegant mötte med pannan. Tommy Kristoffersen i shome fick en varning för fult spel. Halvleken tillhörde shome, som kontrollerade bollen 68 procent av tiden.

Bäst presterande spelare i shome var helt klart Tomas Holtener. Å andra sidan var ?or?s Verzes spel nedslående. Bäst presterande spelare i firrens var helt klart Jacek Pyrtek. Å andra sidan var Mattias Dahlskogs spel nedslående. Matchen slutar 2 - 0.

tycker inte jag torska så stort. tycker att ja höll i rätt bra för att ha haft Hattrick i 1 vecka och han i 1 år. sopa han e. haha